Wednesday, October 29, 2014

Brīnumainās pārvērtības SIA RBSSKALS Serviss rēķinos


2013. gada rudenī SIA RBSSKALS Serviss organizēja nekvalitatīvu 4. un 5. stāva jumta daļas remontu (skatīt šeit), aizstājot staigājumu flīžu segumu ar staigāšanai nepiemērotu bitumena segumu. Kā arī pieļāva ielaušanos privātajās terasēs (skatīt šeit).
Pēc tam SIA RBSSKALS Serviss izrakstīja rēķinus par „komunālajiem pakalpojumiem”, kas faktiski bija maksa par minēto seguma demontāžu un remontu.  Par sliktu pakalpojumu nav jāmaksā, tomēr SIA RBSSKALS Serviss savos rēķinos norādīja mistisku soda naudu (skatīt šeit).

2014. gada pavasarī uz  jumta seguma daļām, kuru remontu organizēja SIA RBSSKALS Serviss, sāka veidoties gaisa burbuļi (skatīt šeit), kas vēlāk piepildījās ar ūdeni un 2014. gada 26. augustā izraisīja jumta caurteces (skatīt šeit).  Dzīvoklī Nr. 9 zem tā saucamās koplietošanas terases ieplūda vairāki litri ūdens. Tas lieku reizi pierādīja, ka jumta remonts ir nekvalitatīvs un nespēj izturēt nokrišņu slodzi un ka SIA RBSSKALS Serviss nespēj veikt pārvaldnieka pienākumus.


Pa to laiku nokavējuma nauda par „komunālajiem pakalpojumiem”, ko eksperti (skatīt šeit) un Māte Daba atzinusi par nekvalitatīviem,  turpināja augt un sasniedza 230 EUR. Pienāk 2014. gada oktobra beigas un te pēkšņi „pļurkš” – bez jebkādiem paskaidrojumiem  soda nauda samazinās par 200 EUR.  Tās ir patiesi  apbrīnojama  pārmaiņas, ar kurām SIA RBSSKALS  Serviss varētu neapšaubāmi lepoties, ja piedalītos kādā brīnumaino pārvērtību šovā. Tomēr mums tas sagādās neērtības  – nāksies labot prasības pieteikuma tekstu šovam, kur ar brīnumainām pārmaiņām nekompetenci  nevarēs aizmālēt. 

No comments:

Post a Comment