Friday, August 2, 2013

Latectus un BPT darbi runā skaļāk par vārdiem



Joprojām gaidām atbildi uz vēstuli, kurā pieprasām, lai Latectus labprātīgi izpilda  savas līgumā noteiktās saistības, kā arī kompensē izdevumus par noplūžu radītājiem dzīvokļa bojājumiem. Likumā noteiktais termiņš pagājis, atbildes nav. Bet Latectus darbi pārspēj mūsu vispārdrošākās cerības. 1. augustā atklājam, ka  Latectus algots būvnieks Ductus bez jebkāda brīdinājuma ir noplēsis flīzes no mūsu it kā privātās terase un, acīmredzot, grasās veikt darbus, par kuru raksturu, kvalitāti, termiņiem etc mums nav sniedzis nekādu informāciju.


Šādu terasi mēs nopirkām.   Nav pirmā svaiguma, bet tomēr lietojama.








Šādu terasi mums 1. augustā sagādā Latectus un Ductus. Noplēstās flīzes tiek krautas maisos un, acīmredzot, izgaisīs bez īpašnieku atļaujas. Domājam par ziņošanu policijai.




8 comments:

  1. Sveiki:)
    Esmu ar iegādajies dzīvoklīti ,bet visādu iemeslu dēļ nav sanācis viņu pec iegādes apskatīt:)
    Interesanti ,kas notiekas uz manas terases?:)
    kāds ir jūsu dzīvoķļa numurs?:)
    Varbūt kaimiņi esam:)

    ReplyDelete
  2. Sveiki, terasēm ir noplēstas flīzes, pēc tam uzkausēts ruberoīds, kas jumta caurplūžu problēmu neatrisina. Terases un jumts neizbēgami atkal būs kapitāli jālabo jau tuvākā gada laikā. Terases nebūs ekspluatējamas (nevarēs staigāt) un ik pēc brīža būs jāpārtaisa. Darbu gaita un kvalitāte atspoguļota blogā. Drīzumā būs arī citi jaunumi par pamatproblēmām, ko pašreizējais remonts nerisina. Iespējams, esat kaimiņš no ārzemēm. Ja tā, tad blakus dzīvoklī Nr 43 ir Ginters gintars.bremsmits@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Esmu tas pats kaimiņš:)Nr 44.
      Bet man tagad rodas jautājums .Vai viņi bez manas atļaujas var kaut ko veikt uz manas terases?Bez saskaņošanas ar manim.

      Delete
  3. Labs jautājums. Mana atbilde ir bloga sadaļā "Citāda pieredze": Cik neaizskarams ir privātīpašums? Latectus, BPT un Ductus izpratnē to drīkst aizskart, tikai ar pneimatisko āmuru noskaldot flīzes no terases. Atļauja NAV jāprasa.

    Vispār ir lieli brīnumi visās Latectus darbībās. 43. dz. īpašnieks ielaida Latectus/Ductus strādniekus dzīvoklī. Tie pieslēdza viņa dzīvoklim kabeli, kas silda notekcauruli un uz terases kausē sniegu visam mājas jumtam (ziemā 7 LVL mēnesī). U.c, Utml. - blogā tas viss tiek aprakstīts. Mums pašreiz lietas iet uz tiesas pusi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Skaidrs:)
      A kas jūs būtu?;)
      Kāds no mājas iemītniekiem?
      Centīšos ar Latectus nekad vairs nesaskarties.Nav laba pieredze pērkot dzīvokli.
      Visam pāri bīja tas ,kad saņemu pirkuma līgumu.Tur summu bīja nomainīta no 28000 lidz 29600 neinformējot mani iepriekš.

      Delete
  4. Jā, mēs arī nopirkām tur dzīvokli, bet izmantot to nevaram - tas tika appludināts, jumta remonts nekur neder un sarunas ar Latectus nevedas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Man būtu jautājums!
      Kad iegādājos dzīvokli,es viņu apdrošināju!
      Cik noprotu ,tad terase ir bojāta jo pilnvērtīgi nevar viņu lietot.
      Es varu pieprasīt zaudējumus un pats veikt remontu?!:)

      Delete
  5. Pārdevējs(Latectus) ir pārdevis nekvalitatīvu preci ar slēptiem defektiem. Bes īpašnieku atļaujas veiktie remonti pārvērš terasi par neekspluatējamu apšaubāmas kvalitātes ruberoīda seguma jumtu. Ja Latectus labprātīgi neko nekompensē, pircējs veic remontu par saviem līdzekļiem un piedzen izdevumus tiesas ceļā (paterētaju aizsardzības likums, civillikums). Ja pretenzijas piesaka pirmo 6 mēnešu laikā - tad pircējs var izvēlēties kompensācijas veidu: atcelt darījumu (atdot preci), mainīt preci vai prasīt defektu labošanu. Ja pretenziju iesniedz 2 gadu laikā, pārdevējs izvēlas kompensācijas veidu.

    ReplyDelete