Tuesday, August 20, 2013

Nāc ārā, taisnība, nāc! Pat ja ceļā ir RBSSKALS Serviss un BPT!

Pēc rakstiska atgādinājuma 20. augustā mājas iedzīvotāji saņem e-pastu no RBSSKALS serviss, ka 17. jūlijā pārbaudītās jumta notekūdeņu caurules tomēr nav kārtībā:

„Lietus ūdens notekas uz jumta un pagrabā ir pārbaudītas un tīrītas 19.07. Pielikumā pievienots RBSSKALS meistara iekšējais dokuments – atskaite par darba uzdevumu. Lietus notekas virs 2.kāpņutelpas jumta ir pamatīgi aizmūrētas. Lai šo problēmu atrisinātu, nepieciešams demontēt pirmo notekas posmu, attīrīt notekcauruli un uzstādīt jaunu notekas pirmo posmu ar trapu. Atsevišķi vienas notekas mezgla remonta izmaksas ir aptuveni Ls 320. Uzskatam, ka šis darbs ir jāveic vienlaikus ar iecerētajiem jumta remontdarbiem.
Ņemot vērā veiktos remontdarbus un Latectus atkārtotu lūgumu, tuvāko divu dienu laikā RBSSKALS meistars vēlreiz ieradīsies uz notekcauruļu pārbaudi un tīrīšanu no revīzijas lūkām pagrabstāvos.”

Līdz šim uzņemtās cauruļu fotogrāfijas ar ūdeni, kas netek prom, laikam tomēr nemelo. Bet taisnības noskaidrošanai, protams, jāpieliek pūles.

Bet citādi tas atgādina franču dziesmiņu (kas pazīstama arī  krievu versijā par skaisto marķīzi, kuras pils nonākusi ne visai kompetenta pārvaldītāja rokās «Всё хорошо, прекрасная маркиза»): Tout Va Tres Bien Madame La Marquise  http://www.youtube.com/watch?v=rdLUV0hhYZY

No comments:

Post a Comment