Monday, October 20, 2014

Antiņš, 3 banksteri un Saulcerīte ruberoīda zārkā stikla mājā


Nu, Antiņu  jums vajadzētu zināt. Arī par banksteriem ir tā kā dzirdēts. Stikla māja pieminēta šeit.  Un Saulcerīte ir visu iekāres objekts. Kas atdarīs ruberoīda zārka vāku un skūpstīs tās lūpas, tas izpratīs lietas būtību un nesīs laimi zemes virsū.

Nu, tad tā: devās Antiņš ar savu zirgu uz tiesu 2014. gada 17. oktobrī, bet tur sastop banksteru pārstāvjus trīs vīru sastāvā. Tie trijdeviņās  maiņās varētu rauties vaiga sviedros, lai Antiņu pievarētu un Saulcerītes godu apsmietu. Bet Antiņam tēvs iedeva trīs svilpītes. Šoreiz tas lika lietā zelta svilpīti. Iepūta svilpītē, iesniedza tiesai prasības papildinājumu un devās mājup līdz nākamajai tiesas sēdei, kas notiks 2015. gada 20. februārī.

Banksteru pārstāvji vīlušies un sašutuši. Šie vicina argumentu zobenus un zibina mājienus. Viens mājiens tāds pavisam plakans un truls. Kāds esot gar Saulcerītes zārka vāku knibinājies, tas ir, „mehāniski iejaucies”, un „iestādes” došot ziņu. Ko gan tas varētu nozīmēt? Varbūt kāds zina, kas tur neziņas tumsā kūņojas kust. Kas grib Saulcerīti ar viltu no stikla mājas ruberoīda zārka izgūt?  Varbūt SIA Latectus  zārka vāku rubina vai SIA RBSSKALS  Serviss gar to knakstās un bakstās. Kamikadzes SIA Ductus gan teic, ka Saulcerītes zārka vāks uz mūžiem garantijas ruberoīdā kalts, kaut ar Māte Daba atdara zārka vāku ik pēc katras nopietnas lietusgāzes. Bet kam šai Saulcerīte? Varbūt 7 rūķīši adresi sajaukuši. Kā lai nu būtu, kā nebūtu, ja īstenos ļaundarus pamanāt, nestāviet klusu. Ziņojiet un tautu modiniet. Pirmajiem balva garantēta – bezmaksas ekskursija pa stikla mājas ruberoīda zārka jumtu gida pavadībā.

Starp citu, 2014. gada 14. oktobrī  Māte Daba atkal iejaucās – pēc lietus applūda labā spārna augšējo stāvu dzīvokļi.

No comments:

Post a Comment