Wednesday, April 22, 2015

SIA Latectus: vilks spalvu met, bet tikumu ne


2015. gada 20.aprīlī LTV 4.studijā redzams interesants sižets par dzīvojamo māju Tīnūžu šosejā 9, Ikšķile (skatīt šeit).  Arī SIA Latectus ir dota iespēja izteikt savu viedokli. To izsaka  SEB bankas korporatīvās komunikācijas vadītājs Mārtiņš Panke. Tas būtībā ir šāds:

1. Dzīvokļu pircējiem esot bijušas piedāvātas ievērojamas atlaides.
2. Pircēji esot pilnā mērā bijuši informēti par visiem esošajiem un potenciālajiem defektiem.
3. Ar vienu konkrētu pircēju esot bijusi sarakste, kurā apspriesti visi dzīvokļa trūkumi.
4. SIA Latectus esot piedāvājis visus iespējamos kompensācijas veidus, bet nav varējis panākt vienošanos.

Izskatās, ka SIA Latectus viedokļu paudēji mainās, bet ne mātes meita SIA Latectus, ne pati māte SEB banka nav zaudējusi ne mazāko kripatiņu no saviem tikumiem. Pirms gada runājot par jumta remontdarbiem, SIA Latectus publiski nekaunīgi meloja (skatīt šeit), ka dzīvokļu īpašnieki esot lēmuši par 6 terašu remontdarbiem. To neapstiprina neviens īpašnieku kopsapulces protokols. Patiesībā SIA Latectus remontdarbus veica vienpersoniski un patvaļīgi. Turklāt remontdarbi izrādījās nekvalitatīvi –  vairāki dzīvokļi applūduši vairākas reizes.  

Mārtiņa Pankes brašie apgalvojumi LTV 4. studijas sižetā ir tik subjektīvi, ka katrs no tiem pelna atsevišķu ierakstu. Pirmais būs rītdien.

2 comments:

  1. Ne vienu brīdi es netiku informēts par mājas trūkumiem..Un kur nu vel par cenu samazinājumu:)) tieši otrādi ,viņi man pacēla ,ne nolaida..!Kā var tā melot?!!!
    Varbūt paaicināt "Bez Tabu"?;)

    ReplyDelete
  2. Tādi nu viņi ir, ar ļumpīgu pļumpīgu pumpi, melo vienā laidā un nemaz nekautrējas to darīt arī publiski. Bet tas ir arī jauki - būs nofilmēti pierādījumi tiesai par to, kā melo SIA Latectus, bagātās mātes SEB meita. Ar tādiem tikumiem un pūru tautās nevarēs doties. Ziepēs izvārīs.

    ReplyDelete