Thursday, April 28, 2016

SIA RBSSKALS SERVISS sēž krūmos savā jaunajā adresē O.Vācieša ielā 6B.


2016. gada 20. aprīlī Ogres rajona tiesā notika sēde mūsu lietā ar SIA RBSSKALS SERVISS, kurš vēlas piedzīt naudu par it kā sniegtajiem pārvaldīšanas pakalpojumiem. Ierodoties uz tiesas sēdi, uzzinām, ka tiesa bija nosūtījusi tiesvedības korespondenci uz SIA RBSSKALS Serviss prasības pieteikumā norādīto adresi Matrožu ielā 15, bet pirms pāris mēnešiem SIA RBSSKALS Serviss nomainīja adresi uz O. Vācieša ielu 6B un tāpēc it kā nav saņēmis pavēsti jaunajā adresē. Tiesā SIA RBSSKALS SERVISS nav ieradies.

Bet SIA RBSSKALS Serviss nevarēja nezināt par tiesas sēdes datumu. Tiesa sūtīja korespondenci arī uz viņu jauno adresi, un tiesas sēdes datums ir redzams arī portālā tiesas.lv. Tomēr varonīgais pārvaldnieks slēpjas krūmos savā jaunajā adresē O. Vācieša ielā 6B un nedodas uz tiesas procesu, ko pats ir ierosinājis.

Kāpēc gan tā? SIA RBSSKALS Serviss laikam cer, ka izdosies noslēpt informāciju par prettiesiski noslēgto pārvaldīšanas līgumu, kas nekad nav ticis apspriests ar īpašnieku kopību, par aizmuguriski piešķirto SIA Latectus pārvaldīšanas maksas atlaidi, kuru īpašnieku kopība nekad nav apstiprinājusi utt. Kamēr tas nav izdevies, kāda gan var būt vēlme doties uz tiesu? Ar šādu kluci biksēs jāsēž vien krūmos un jāslēpj šmuce.  

Nākamā tiesas sēde paredzēta 2016. gada 5. oktobrī.

No comments:

Post a Comment