Tuesday, September 24, 2013

Māte daba atgādina par Latectus, BPT un Ductus nekompetenci

Kā akmens novēlās no sirds. Izpaliks negulētas naktis un šaubas. Nebūs jāgaida bargā ziemā un pavasara lieti. Nevajadzēs iedziļināties neatkarīgu ekspertu teiktajā.

Jo uzlija lietus un viss noskaidrojās. Ductus veiktais remonts neizturēja pat pirmo lietus gāzi. 23. septembrī mūsu dzīvokļa griestos izveidojās jauni caurplūžu ziedi un ornamenti. Arī kāds burbulītis uzpeld.  Tā ir nozīmīga jubileja – četri mēneši kopš pirmās vecā jumta caurplūdes 22. maijā. Apsveicam Latectus, BPT un Ductus ar četriem nekompetences mēnešiem Tīnūžu šosejā 1! 


Atzīmējot jubileju, nosūtām vēstuli:

Sveicināti!
Šodien paiet tieši 4 mēneši kopš savā  . dzīvoklī, Tīnūžu šosejā 1 piedzīvojām pirmo jumta caurplūdi pēc lietus 22. maijā. Šai laikā pēc Latectus/BPT rīkojuma SIA Ductus bez mūsu piekrišanas ir demontējis flīzes uz mūsu terases un veicis jumta remontu, kā arī remontējis jumtu virs mūsu dzīvokļa. 
Iepriekšējā naktī un šodien dienā lija lietus. Remonta rezultāts ir redzams pievienotajos fotoattēlos. Mūsu dzīvokļa griesti turpina applūst un veidojas jaunas caurplūdes vietas. 
Ne no Latectus, ne BPT neesam saņēmuši nekādu rakstisku informāciju par darbu saturu un remontdarbu kvalitātes garantijām attiecībā uz "privātajām" terasēm un tāpēc nevaram izvirzīt nekādas pretenzijas SIA Ductus, kas pašreiz veic arī koplietošanas terases un jumta remontu. Šādai informācijai un garantijām vajadzētu būt šīs e-pasta vēstules adresātiem no SIA Latectus un SIA BPT. Tāpēc lūdzam Latectus un BPT pārstāvjus informēt:
-    Vai jumta remonts virs mūsu dzīvokļa ir uzskatāms par pabeigtu; 
-   Kāda būs Latectus un BPT rīcība, lai novērstu mūsu dzīvokļa jumta caurplūdi un tās radītās  sekas pēc SIA Ductus veiktajiem remontdarbiem; 
-   Kādas ir garantijas,  ka pēc turpmākajiem SIA Ductus remontdarbiem arī koplietošanas jumts un terase nebūs pakļauti nokrišņu caurplūdei jau pēc pirmā lietus.

2 comments:

  1. Veicas:)
    Tikai neizprotu uz ko cerēja remontdarbu veicēji?
    Uz to ,ka pēkšni pie mums iestāsies sausais klimats:D?!!

    ReplyDelete
  2. Cerības spārno. Bet Ductus spārni ir no vaska. No vienas puses mums pat žēl šos remonta veicējus, jo viņi cietīs par Latecus kļūdām. Un viņi pat īsti neapzinās, cik tās kļūdas ir nopietnas.

    ReplyDelete