Tuesday, October 25, 2016

Kāpēc stāvēt, ja var sēdēt, kāpēc sēdēt, ja var gulēt, kāpēc gulēt, ja var atdoties

Reaģējot uz presē paustajām bažām par RBSSKALS grupas uzņēmumu bēdīgo stāvokli, (skatīt šeit un šeit), SIA RBSSKALS Serviss valdes loceklis Pauls Upenieks pirms kāda laika paziņoja, ka viss esot vislabākajā kārtībā. Māte RBSSKALS ir tikumīga un trūkumu necieš, un arī meita SIA RBSSKALS Serviss ir tikla savā uzvedībā un biznesa prasmē.  Bizness iet rūkdams,  visi apsaimniekotie kvadrātmetri var baudīt kompetentā apsaimniekotāja rūpi un gādību. Īsta pašapmierinātības un pašapmierināšanās idille. Paši pasakām, ka viss ir labi, un pēc tam ticam, ka viss tiešām ir labi.

Bet, guļot uz pašapmierinātības lauriem, pašapmierināšanās priekiem pienācis gals. Gulošo meitu SIA RBSSKALS Serviss ir ieguvis Civinity grupas uzņēmums, kas darbojas Lietuvā – to paziņo tas pats Pauls Upenieks 2016. gada 24. oktobrī.


Uzņēmumus nevar atmodināt un pārveidot rīt uz pusdienlaiku – lai cik liela un iedarbīga būtu brīnumnūjiņa. Tā kā nāksies vēl kādu laiku pieciest to pašu SIA RBSSKALS Serviss – tagad tikai Lietuviešu mērcē un grupveida izpildījumā.

No comments:

Post a Comment