Thursday, September 14, 2017

SIA CS Komercserviss: bez mērķa klīstošais holandietis


13. septembrī notiek kārtējā tiesas sēde lietā ar SIA Komercserviss. Uz to ierodas Saulīte Ina ar blondu mapju nesēju, kuras vārds ir nezināms – gluži kā nezināmā ieroču nesēja - kareivja vārds. Atmiņā paliks vien viņas smukais dibens.

Arī šoreiz tiesas sēde beidzas ātri, jo izrādās, ka SIA Komercserviss nav saņēmis tiesas izsūtītos pretprasības papildinājumus, jo pavisam nesen nomainījis juridisko adresi, nevienu īpaši nebrīdinot. Vērtējot šo notikumu, rodas zināma dilemma. Nevar saprast ­– vai SIA CS Komercserviss darboņi ir īpaši gudri, vai tomēr īpaši negudri. Jo rīcība un scenāriji kaut kad jau piedzīvoti, un veci triki ir kā atkārtots joks – nav smieklīgs.

Uz pašu pirmo tiesas sēdi SIA CS Komercserviss vispār neieradās. No savas adreses Matrožu ielā 15 bija emigrējis uz O.Vācieša ielu 6B. Attiecīgi tiesas sūtītos dokumentus nebija saņēmis, un 2016. gada 20. aprīļa tiesas sēdi nācās pārcelt (skatīt šeit). Jau esot O. Vācieša ielā 6B, SIA CS Komercserviss nesaņēma arī citus ar tiesvedību saistītus dokumentus, ko nosūtījām ierakstītā vēstulē. Tagad SIA CS Komercserviss ir emigrējis uz E.Birznieka-Upīša ielu 12, un atkal nav saņēmis dokumentus – jau pieminētos pretprasības papildinājumus.

Tā nu SIA CS Komercserviss maldās Latvijas galvaspilsētas ārēs kā tāds klīstošais holandietis bez mērķa un sajēgas. Kaut gan, nekad neko nevar zināt ­– varbūt tam visam apakšā ir dziļš funktieris. Kā Trampam, kurš sastrādā kārtējo muļķību, un tad vesels padomnieku pulks metas to pasniegt kā dziļas prātniecības augli un stratēģiski pārdomātu soli.


Varbūt kaut kas no šīs prātniecības pavīdēs paskaidrojumos, ko tiesa uzdod Saulītei Inai (vai tamlīdzīgam spīdeklim) sniegt līdz 2017. gada 13. oktobrim. Gaidīsim apgaismību no klīstošā holandieša. 

No comments:

Post a Comment