Thursday, February 25, 2016

Tīnūžu šoseja 9 – jumta caurteču vērošana


Ir dažādi vērotāji. Train spotters vēro vilcienus, bird watchers vēro putniņus, watch dogs vēro likumpārkāpējus, neighbourhood watch jeb družiļņiki vēro kārtību ielās. Mēs arī vērojam. Mēs vērojam traipus uz sava dzīvokļa griestiem un sienām. Mēs esam spot spotters un spot watchers. Traipi nāk un neapstājas, nepazūd tālēs zilajās. Tie grezno interjeru – uz sienām plīst krāsas burbuļi, griestos veidojas caurumi.


2016. gada 24. februārī griestos pamanām aizdomīgu brūnumu, pieliekam kāpnēs un, raugi, tur kaut kas kūņojas kust. To vajag zināt, to vajag just. Pieliekam pirkstu un, pļurkst, griestos top caurums un uz pirksta paliek smirdīga brūngana masa, bet uz grīdas peļķīte. Shit! Nu nelāgi gan. Nav tā kā Plūdoņa piciņu pačiņu dzejā. Bet kā ir?




Ir tā, ka tā ir jau kāda sestā fiksētā griestu caurplūdes reize. Un šoreiz tas nav Mātes Dabas mirkļa untums pēc varenas lietusgāzes, bet gan ilgtermiņa šaize. Pie cauruma nelāgi ož – jau ilgāku laiku trūd griesti. Tas kārtējo reizi apliecina SIA Latectus – bagātās mātes meitas – kliedzošo nekompetenci un melīgo dabu,  pārdodot  pūstošu dzīvokli un veicot nekvalitatīvu jumta remontu. Bet tā kā SIA Latectus vairs nav augšējā dzīvokļa terases īpašniece, informējam mājas pārvaldnieku SIA RBSSKLAS Serviss un augšējā dzīvokļa īpašnieci. 

No comments:

Post a Comment