Wednesday, August 5, 2015

Tīnūžu šoseja 9: terases, kas vairs nav terases


SIA Latectus pārstāvis Einārs Holms tiesā apgalvo, ka melnais bitumena segums, kas tagad flīžu vietā klāj bijušās terases, ir gana labs. Pa to varot droši staigāt, novietot mēbeles utt.

Terašu īpašnieki, kas piedalās tiesas sēdē, bilst ko citu. Kad 25 kg smags bērns sauļojas atzveltnes krēslā, bitumenā paliek pamatīgi iespiedumi.

Uz to Einārs Holms atbild, ka vajagot likt finiera paliktņus. Jā, un grillu arī nevajagot likt – siltums varot radīt vēl sliktākus iespiedumus. Nūjot nevarot. Par mājdzīvniekiem arī nevaram  būt droši.

Izskatās, ka šajā gadījumā drošs ir tikai viens – terase ar bitumena segumu nav terase, bet gan saudzējams jumts. Bet tas nav tas, ko iegādājās 5 pircēji.  Viņi iegādājās terases ar ekspluatējamu segumu, ko SIA Latectus demontēja – patvaļīgi vai nebrīdinot par sagaidāmo rezultātu.


Kaut arī tagad ir skaidri zināms, ka terases vairs nav terases, SIA Latectus turpina maldināt atlikušo terašu potenciālos pircējus. SIA Latectus  dzīvokļu pārdošanaos sludinājumos joprojām apgalvo, ka pārdod dzīvokļus ar plašām terasēm. 

No comments:

Post a Comment